You never know what you got until it´s gone

Immortal Technique, deep...

 

Förbannat ont!!

Jag har ont, har bitit mej i kinden...smärtsamt ont o bita sej EN gång, testa och gör det FLERA gånger om! Känner mej som ett svullet marsvin och käften går inte som den ska känns det som. Irriterande ont är vad det är, typ som när man skär sej på papper...kul och bli förbannad på ett papper, viker sej direkt man nuddar i de lixom. Men ändå skrynklar man ihop det allt vad man har och kastar iväg det, bara för att visa att man klarar sej utan det. Sålänge det inte är ett viktigt papper som tex tentapapper, för då sitter man där och stirrar på det och det bara stirrar tillbaka, inte nog att det redan är jobbigt att det är ett tentapapper men nu ska det j*vlas med en också! 


Sola i Karlstad idag!! =D


Blogga inte blogga?

Förra inlägget har varit depp, dags att uppdatera för såhär kan man inte ha de! :P
Bloggen fungerar inte riktigt som jag vill, eller vill och vill...kan inte och vill inte skriva vadsomhelst. Livet är inte som ett sträck helt enkelt, det går upp och ner. Ja! Hör och häpna! Det uppåtgående delar man gärna med sej men inte så gärna av det neråtgående, det behöver man skriva av sej för att gå vidare. Eller i alla fall jag.
Så det blir tillbaka till mitt lilla häfte som ingen läser, skriva av sej och gå vidare. Orka tynga andra med sina problem? Med problem i det här fallet menar jag allt från vad jobbigt det är att man råkar tappa en chilinöt och måste plocka upp den till att det helt enkelt brister. Har insett att jag som alla andra är mänsklig och inte alltid stadig, även om det oftast är jag som är den stadiga och stöttande pelaren enligt många, vinglar jag också ibland. Därav har jag varit lite dålig med att blogga...men har däremot skaffat en bilddagbok!  Från det ena till det andra. Så alla vänner räkna med att synas på
http://branca.bilddagboken.se, kort är ju mycke roligare att kolla på än läsa hur kul nått var.

Igår blev det Väse och kräftskiva/fest, blev sjukt kul!! Finns kort uppe på bilddagboken, på det mesta utom en rolig händelse. Jonas fight med vassen i kolsvart mörker.

I veckan blir det försöka ta en omtenta, möte på Dansstudion, BMB med personalen, och på torsdag bär det av mot Stock-town, reggetonfest, relesefest för Ri-Fa, Sthlm Reggaefestival resten vet ja inte, så tills vidare, take care!


Life goes on och jag med!