Läskigt..

Ok....snacka om creepy, drog för fönstrena igår när ja skulle sova runt sådär ett eller nått och i morse när jag vakna var det fotspår på uteplatsen ända fram till fönstret!! Inte direkt en "gå förbi" väg, ingen som går där, eller genar här utanför direkt....
Då börja jag tänka massa sjukt, det måste antingen va ett pshyko som går runt och spanar på folk genom fönstren eller nån som tänkt råna min lilla lägenhet, tror snarare på det första annars är man ju en jubelidiot.
Vad kan man ha som är så värdefullt i en 30kvm lägenhet som STUDENT!?
Uteslutit alla jag känner, tveksamt att de var ute och gick mitt i natten på en tisdag....inte den vägen de brukar ta heller, plus....skulle väl hört nått om de isf..?
Blir till och sätta upp sensorvapen....
Spännande...fortsättning följer!!

Lite tråkigt att snön smälter bara....får lägga ut mjöl eller nått :P

Gissa!!?

Måste bara säga att det är så himla kul med alla inlägg!!
Så här kommer en rolig grej (blivit inspirerad av min danskompis, den trogna bloggaren MissF).

Ett roligt test!!
Gissa vilka som stämmer in på mig, fyra är rätt två är fel.

1. Inte hittat hem från krogen, gått in i en lägenhet jag fick för mig var min, gick in och däckade i soffan.
2. Varit med i en musikvideo.
3. Haft ett från och till förhållande med Nicke Borg från Backyard Babies.
4. Räddat livet på en.
5. Haft snöbollskrig i bara bikini.
6. Slagit upp armbågen och  fått sy.

Blir nått att fundera på....

Slut på helg....

Nu är det slut på helgen...men "snart är det lördag igen!!"

Fredagen blev lugn, qualitytime med Madde! Jag, hon, godis och film (Hotet inifrån). Jennie och de andra gick på BMB men vi orkade inte slita oss från mysbyxor och slöhet, sen skulle jag upp kl.sex också. Gick frivilligt upp klockan sex på en LÖRDAG!! Men det var det värt för det blev en jättebra dag.

Vi va i sthlm vid ett, precis när workshopen började. Hade Link och Karim från New York i newstyle och house. Dom var hur grymma som helst!!

Resten av dagen satt jag fastklistrade vid ringen och kolla tävlingarna. En liten kille (BabyBang) battla ut alla på dansgolvet, heeelt sjuk!! Han hade attityd, mima till låtarna och va gymmare än alla på att dansa och popa, fick alla i hela lokalen med sig.

Efter finalerna blev det dags att åka hem, tråkigt men lika bra, hade mina elever på studion idag.
Erika somnade tyvärr men jag och Fatima höll igång!
Jag har mött min konkurrent, brukar höra att jag är bra på låttexter men den här tjejen är svår att slå. Jag och Fatima gick igenom alla klassiker och kassa låtar från 90-talet. Döm ej folk, man blir lätt uttråkad av att åka buss...måste ju hitta nån underhållning...
Till slut somnade vi med, eller rättare sagt försökte. Det var 40grader i bussen, och jag skojjar inte detta är inget uttrycke, det var en bastu! Så för att sammanfatta det hela så var det en rolig dag men vi kom hem med platt ass, pga att ha suttit hela dagen och undernärda pga bastubussen.

Nu blir det fortsätta skriva på arbetet till kvällskursen, ska va inlämnat på tisdag! Inte så svårt men lite flummiga frågor....P.S Rock Star Supernova på ztv  är braaaaa!!
Loyz, jag och Erika
''''174901-9
Förvirrande....

...............förvirrande förvirrande.....direkt effekt, direkt tillämpning....tror ja fattat skillnaden nu, men bäst idag var axelssons kommentar när vi pratar om direkt effekt kläcker han "ok, och det är direkt tillämpning" helt förvirrad, roligare om man var med kanske men det var en klockren kommentar!

Inga mer föreläsningar denna vecka, sååååå skönt!! I morrn blir det ut å ta nån cider med jenkan, louise, madde och kanske carro och ullis vi får se, sen lördag bär det av till Stockholm och Streetstar!! Blir kul!! Ska försöka hitta lite folk till StreetSM här i maj.

Veckans låt: Mario Vazquez - Gallery
Störtskön!!

Nu tar jag helg! Hade gott!


30p!!!!

Ska läsa 30p denna termin!! Gaaaah!
Plus alla klasser på dansstudion och ksif och dans i värmland OCH de jag tänkt gå själv!!
Ojojoj....blir spännande och se hur detta kommer sluta...ska försöka hinna med att ha ett liv också någonstans däremellan....

Men kursen verkar rätt kul iaf!! Dans med barn och unga, 10p.
Blir en interessant termin detta!


Skatekillar är HETA!!

Detta har jag, Anna och Malle konstanterat nu, snowboard killar med, även om vi vetat om det länge. Malle håller bara med om  "skejtaren" heter Adam Brody. Eurosport är en bra kanal de!!!  (fast undrar hur ofta Adam Brody brukar va där eg...?)

174901-1Första inlägget

Försöker komma på nått annat att skriva än "jaha...då har man skaffat en sån här åxå..." som alla andra, men kommer inte på nått så det får bli!

Idag är det måndag och nya kursen startade, hööööken!! Det började positivt men efter sådär 5min började känslan avta och efter föreläsningen gick en nedstämd jag ut å bara tänkte på all litteratur som han räkna upp som måste läsas...vilket påminner mej, att jag måste köpa lagboken också, som för övrigt kommer att bli min bästaste bästis två månader framåt. Bli inte svartsjuka mina underbara vänner, den kommer ALDRIG kunna ta er plats!!

För det första: Den kommer ge mej ångest mer än glädje när det är fest (tror seriöst inte att alkoholintaget kan påverka denna slutsats på något sätt)

För det andra: Alla kommer stirra och undra vad det är för idiot som går och bär på en tung tjockis klädd i rött med guldiga detaljer.

För det tredje: Vem ska jag snacka med om mina problem!!?? Ifs...den e nog rätt bra lyssnare men frågan är hur bra gensvar man får..? "jo...så jag hällde drinken över idioten och gick därifrån" (inte för att det händer allt för ofta men man vet aldrig...) "Då ska vi se...du har brutit mot personfrihetslagen, lag 645, sidan 775."

Ja...ni fattar, kan ju sitta här och räkna för och nackdelar hur länge som helst men det orkar jag inte.Idag var det terminstart på dansstudion också!! Heeelt underbart och undervisa igen!! Hade min ungdom/vuxen grupp idag, jättenöjd med den. Det är filmtema i år, filmen de ska ha är RIZE!! Det lär det inte vara någon annan som kommer att ta, eller rättare sagt ingen annan FÅR ta den!! En dokumentärfilm om krump och clowning, battles och sånt, kommer bli hur grymt som helst!!!
(Krump och clowning är dansstilar som kom till 1992 som en "revolution" mot det som hände med Rodney King. Dansstilarna är som ett alternativ mot gäng och droger, och kommer direkt från gatan, lika bra och förklara så alla fattar :P)Mina elever på Dansstudion

mina elever på Dansstudion
Det var allt för idag! But I´ll be back.......