All the way from Indjaah!!

Min brevlåda var i pricip full med reklam i morse,inte kollat den på nån dag så fick mej en riktig bra start på dagen för bland all reklam var det ett brev till mej!! Som färdats heeela vägen från Indien! Ett grattis och ett brev, blev hur glad som helst!! Det var postat från ingen mindre än Fatima!! :D Tack gumman du gjorde min dag!
Gjorde tenta idag, ingen aning hur det gick...känns lite hopplöst, hann inte ens ut ur tentasalen innan jag börja tänka på tentan som är nästa vecka...satt och gjorde grupparbete efter tentan och jag säger det igen, skitExel!! Nån borde döda idioten som uppfann finansiering och investering!!


???

"Det sägs ju att chanser som kan förändra en inte kommer så ofta i livet och att man ska ta tillfället när den är här annars ångrar man sig resten av livet. Men vad händer om man tar chansen men det slutar inte  som man vill, innebär det fortfarande att man tagit chansen då? Hur vet man att man just då gjorde sitt bästa? För i efterhand vill man ju göra annorlunda om det inte slutade som man velat....?"

.


Sömnen är som bortblåst...
vill bara krypa ner under täcket men då kommer alla tankar som snurrar om och om igen,
allt som ska göras, allt jag vill göra, allt jag inte vill göra, allt jag vill men inte vågar alla frågor om varför och hur? Tappat  bort mig själv, och fotfästet för långt bort för att nå
Önskar jag bara kunde blunda och allt bara försvinner för en liten stund, bara en minut bara en sekund....


Groundation

Groundation, vilken underbar musik....
Lite dålig kvalite, och ingen video....babylon rule dem är i princip sönderspelad, om den nu kan bli det...använder den på alla klasser till uppmjukning/stretch.


               



         

Karma strikes back!

Satt med grupparbetet i finansiering igår, fastnade som vanligt skitExel! Så jag gick och skulle hämta T så han kunde hjälpa oss, när jag kom till lärarrummet råka jag höra att de snackade om tentan och dum som jag är i stället för att lite diskret tjuvlyssna så jag har nån chans att klara den går jag fort därifrån utan nått tips om vad som kommer på tentan, mycket dumt gjort!
Men jag tröstar mej med att det var rätt gjort, gick tillbaka till datarummet men vi tröttna på att sitta med grupparbetet, såg en chans och tog den. Några kanske skulle kalla det för fusk eller att det var dåligt gjort men det var oskyldigt och hjälpte oss inte med arbetet i slutända ändå...för i samma stund så försvann alla våra tabeller från datorn! Karma strikes back! Panik!! Flera timmars arbete spårlöst borta...
Hämtade T igen som efter en lång stund hittade "Grupp6 - Porrgnos", vilken lättnad! Vill gärna tro att arbetet kom tillbaka för att jag gjorde den goda gärningen och inte tjuvlyssna , gör det lättare att acceptera att jag hade chansen och inte tog den. Vad han tyckte om våran döpning av arbetet orkar jag inte ens reagera på, det får han acceptera när vi fått heta grupp6!? Som förra arbetet, Grupp6 har sex strategier om Ballingslöv, är det bara jag som ser ironin i det hela...?


"Plus och plus är plus och minus och plus är minus och minus och minus är plus därför ska vi ha plus minus."
Oslagbara miner när jag snyggt lägger fram min "såhär är det jag vet" förklaring, försök och fatta den första gången du läser!


Morfin baby! yeah!

Har i princip varit helt groggy av min hostmedicin de senaste dagarna, vilket jag inte direkt funderat på varför innan igår. Behövde en paus i mitt pluggande och åkte ner till Anna. Bestämde att vi skulle dra ut med de andra, men en lugn och städad kväll skulle det bli. Vi tog ett glas vin och jag blev totalt väck efter nån klunk! Läskigt var det, fattade inte vad som var fel, innan Anna informerade mig att min hostmedicin är full med morfin. Smart att jag inte tänkte på det INNAN jag tog ett glas vin. Vi drog till madde, hade lite tjejfest med tjejsnack innan vi fick sällskap av trevliga killar, Maddes granne.
Sen drog vi vidare till nöjes, hade hur kul som helst. Träffade "mössan", så het!  Dansgolvet var den stabila punkten och va vi inte där så gick jag runt och sniffa på "E" som luktade sjuuukt gott!! Den ultimata killparfymen!

Är det sant att om man råkar titta på klocka när det är samma klockslag på timme och minut så tänker den personen man själv tänker på, på en också? Nu på senaste har jag lyckats ganska ofta med att ta upp mobilen eller tittat på klockan när den varit samma, senast kl.14.14, du finns i mina tankar....

Idag är det plugg plugg plugg och studion snart.

Lina, Madde, Malle, Anna :D
(Jag och Lina såg i princip exakt  likadana ut, från hårfärg till klädsel, inte ofta det händer..och nej! vi ringde inte och bestämde:P)


        


He can move!! My God!


BrankieDarko

Japp, nu har jag blivit mörk! Det var inte med en självklarhet jag lämnade över färgburken till TESS och lät henne färga mitt hår men rätt nöjd!
Resultatet blev:


image153

.


thinking's a headache - that's why we avoid it
thought reveals truth, and the pain of the facts
thinking's a headache - that's why we avoid it
reach for my hand, and i'll give you my soul...


Sömnpiller tack!

Ännu en sömnlös natt, min hosta tar död på mej snart tror jag...kan inte sova normalt längre, alltid nått. Känns som att jag väcker hela huset, min granne bankar och har sig, inte klurat ut om det är åt mig än eller om han helt enkelt bara är hurtig och kör sitt träningspass med elefanterna såhär på kvällskvisten, eller gryningen, beror på hur man ser det.
Musiken fyller tystnaden och tomheten,som vanligt...
Ska gå och lägga mig snart igen och försöka sova. 
Lite musik....



Baby baby
When we first met I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend
All wrapped in one with a ribbon on it
And all of a sudden you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock that spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow

And I'll never give myself to another the way I gave it to you
You don't even recognize the ways you hurt me, do you?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you're the one to blame
And now I feel like....oh!





Closed off from love
I didn't need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen

But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding


ESSENTIAL HEAT comin´ atchyaa!

Hade en liten fotosession med Erika idag, behövde ett foto som ska upp på den kommande hemsidan. Resultatet blev väl det här:

image152


Vet inte, kanske ska photoshopas lite innan men det blir väl inte bättre än det här...

Äntligen ett etablerat företag och påväg uppåt! Med bas i stockholm och startat av två grymt sköna tjejer nämligen min syrra och Li! Inriktning mot och främjandet av hiphop kulturen, så har du vägarna förbi stock-town den 22/12 kom och fira jul med oss! Julklappsutdelning, modevisning, dans, grymma liveakter, eldshow mm.

www.essentialheat.se

I´m back!!

Japp, efter en lång paus är jag här igen. Blev sugen på att skriva lite igen efter att ha följt mina vänners bloggar och allt kul så här sitter jag igen i min soffa och bloggar. En uppdatering av vad som hänt sen sist blir det inte, de flesta som läser bloggen (mina nära och kära) vet redan allt ändå, varit/är en jobbig period men tack vare er finns det ljus, det vet ni!
Mått rätt kasst de senaste dagarna, inte sovit, inte ätit...det är bara så jag fungerar när jag mår dåligt, så idag när jag fick tvinga i mej första riktiga måltid på länge ramlade det ner en pollet, jag har ju inte käkat! Hur sjukt är inte det? Aldrig mer...Även om jag varit självdestruktiv större delen av mitt liv och är väl fortfarande så är det inte värt det! 
Men alla reagerar olika.  Blev bara så sjukt besviken och ledsen igen på en viss person som jag brydde mig om, men det krävs väl sånt också för att inse vilka som totalt inte bryr sej och vilka som egentligen gör det och är här för att stanna...

Nog om det, lägger upp lite kort från i lördags. Inflyttningsfest hos Saga, inte haft så kul på länge!! Kul att festa med bara massa underbara tjejer för en gångs skull! :D Tjejfest, SingStar (stackars grannar), Buzz och nån kroppsdelsspel..? Eller vad den heter...vet bara att mitt lag, Anna, Sara jag inte var så grymma som vi trodde...

1. Jenny, Fia, Linda vilka underbara tjejer!
2. Saga tar ton
3. Yeah!


        

5. Sara, vilken snygging!
6. Singstar battle!!
7. Lite dricka och vi fixar ett dansgolv! Elin och Linn
8. Söta Jenny och min underbara Anna!


        

9. Lag: Saga, Linn, Becka
10. BÄSTA LAGET!! Jag, Sara, Anna