Vad hände?

Ok...sitter på bussen, en ganska trevlig resa hem, varit nere på stan och shoppat lite inför i kväll och helt plötsligt bara poff!! Ett bröst mitt framför mig! What!?  Whyyyyy!?? Vad hände? Var totalt oförberedd, vad hände med och va lite diskret..? Hon skulle amma ungen tydligen, (som för övrigt såg ut och va rätt gammal) men man behöver inte flasha allt och alla lixom, blev helt förvirrad...
Lite varning nästa gång tack!


Snart e det valborg!

Snart är den här!! Dagen jag längtat efter de senaste veckorna, VALBORG!! Jag förväntar mig en skön kväll med underbara och glada människor, och det ska jag se till att det blir! Ska till jennypenny på n-strand i morrn. Tyvärr så blir det ingen partyglad Malle, vilket kommer saknas...men förstår att man inte är så sugen på utgång dagen innan match. HEJA QBIK!!

Helgen har gått och inte någonting vettigt har hänt. Fredagen blev lunch på stan och lite shopping med Mia och Carro, sen träning på studion med ELIN till sent...lördagen jobbades det, men lördagskvällen blev rätt kul. Nybbe kom förbi och hämta sin cykel, men den behövde monteras lite eftersom den var ny, och jag skulle ju va den schyssta tjejen jag alltid är och hjälpa till, vilket innebär "hålla i" eller någonting sånt men det slutade med att jag fick hålla mig borta från cykeln...Kollade lite schyssta musikvideos och jag fick snilleblixtidén och ta en cykeltur, klockan halv tolv på natten...
Så ut och cykla blev det, men såklart var det typ inge luft i hans cykeldäck så vi skulle fixa det vid skolan men det funka inte och då blev det en promenad till n-strand och Shell, sen en cykletur hem. Den som sa att det MAX tar en halvtimme till n-strand (NYBBE!!) ljög!
Det blev rätt sent, men kan bero på omvägen vi råkade ta. Men det var en trevlig kväll!
Idag stog en stolt jag vid soltorget och kollade på dans, är så impad av alla elever, ni är BÄST!! Det hanns med en trevlig lunch på stan med mamma pappa också innan träningen.

Idag som alla vet är det ju söndag, och det är söndagsmusik. Finns så mycke grymt bra och välja mella och idag blir det HINDER, sjukt bra!! Som vanlig eftersom jag faktiskt ÄR våg kunde jag inte välja mellan better than me och lips of an angel, så till slut blev det denna. Tror inte det är den riktiga videon, men de snackar så länge i den så det fick bli den här, spelar roll...musiken är lika bra ändå. 
Åldersnojja redan?

Såg precis en reklam, om mönstring..."är du kille född 1990..." 1990!!! Vilka småbarn, eller så är det jag som är gammal, men så länge sen var det väl inte när "våra" killar mönstra?? Men det var det visst...satt och räkna...FEM ÅR!! Fattar inte...fick mig ett litet uppvaknande, förstår nu lite vad mamma pappa snackar om, "när jag var ung så.." Vilket inte gör hela saken bättre...men jag får väl vara glad att jag är i den snygga OCH unga åldern 21, finns många fördelar med det me...tror faktiskt om man skulle kunna välja en ålder att vara livet ut så skulle det nog vara just 21, men då skulle man ju missa hela volvo, villa, vovve och gungstolen köret.

Fixat sponsorer och kanske ramp och skejtare till sensommarfesten, det ska köras ihop med breaking/street tävlingarna. Heat Essential för tredje året i rad nu, bra gjort syrran!!

Internationella dansdagen på söndag och då är det dans på soltoget kl 13, och alla som läser detta förväntar jag mig se där! Studentkompaniet och mina Street fors. sen massa andra dansare.

Gammalt kort på syrran hahah...

image51

Det drar i partygenen

Det börjar att rycka i partygenen nu, grymt sugen på att gå ut och dansa...allt började med att Madde satte på den här låten (Velvet - Fix me) förrut, synd att man bor i Karlstad och vädret inte är det bästa heller...annars hade det kunnat bli en riktigt helkväll. Sen säger även mitt sunda förnuft att det nog är bäst att stanna hemma, så jag får spara min partyenergi till Valborg.Baby let´s rock the night away....

Söndagsmusik

Jahapp, då var helgen redan slut, och jag kommer bara hinna blinka innan den kommer vara här igen. Dagarna bara rinner förbi...denna helg spenderads med plugg, jobb, dans och mys.
Det här med "en lugn helg" funkar inte för mig har jag kommit fram till, även om jag tvingar mig själv att inte gå ut för att bara ta det lugnt så lyckas jag alltid komplettera det med någonting annat, oftast jobb eller överdrivet mycket plugg och dans.
Vilket det blev jusst denna helg. Men jag klagar inte. Man lever bara en gång, och varje sekund ska tas till vara, men det hade nog vart skönt med lite mer jämnställning mellan att "inte göra nått och bara va" och alla "måste göra". Saknar lite att ha söndagarna som slappdagar, för just nu är dom jobb/träningsdagar...
Kolla precis på studentnätet, rätt nöjd, extra poäng är registrerade!!

Lägger upp lite soft söndagsmusik, och denna söndag är det Promoe. Tycker han påminner om Damien Marley, kanske för dreadsen eller även djupa texterna...båda är grymma i vilket fall så...enjoy...Besatt!? Jag!?

Snacka precis med syrran, berätta att jag drömt om henne i Exorcisten/The Ring format. Sådär när man halvsover, man sover men man tittar såg jag henne gå  hackigt som hon i The Ring kommer ur tvn, från sängen ut till hallen i ett vitt nattlinne eller nått och sen vaknade jag helt....skum dröm.
Men därifrån kom vi iaf att snacka om när jag var "besatt". Det blev hus i helvetet.

Både jag och syrran sov hemma, och jag hade inte sovit där på ett tag. Jag fick för mig att jag var hemma på Duvulla och sovrummsdörren var hallen. Syrran var ute och festa och jag låg och sov. Jag sover lätt och vaknar för minsta lilla. Hon kom hem iaf och skulle smyga in och hämta någonting i rummet, då började kaoset!!
Jag känner att det är någon där, vaknar till och kollar och ser nån stå i "hallen", med mörka kläder och svart mössa, ser inte ansiktet. Den någon var min syrra som nu ser att jag har vaknat och tänkte hälsa, men jag har fortfarande inte fattat att det är hon så jag börjar skriker allt jag har om och om och om igen i en väldigt hög stämma tydligen.
Hon står helt stel i dörren och fattar ingenting, och då klickar det nått knäppt hos mig, jag är beredd att slåss. (Kom ihåg jag tror fortfarande att jag är hemma) Så efter att ha skrikit ett tag och det inte händer någonting kutar jag upp och är ute efter henne. Jag springer mot "hallen" och är påväg att ta någontig från skrivbordet att slå henne med, hon vet inte vad hon ska ta sig till, helt chockad slänger hon dörren i ansiktet på mig och DÅ! vaknar jag till lite...öppnar dörren och ser att jag är hemma på Rud. 
Mamma och pappa kommer springandes och undrar vad som händer. Att mamma vakna ok, men att pappa lyckades vakna från rummet på ANDRA sidan är ett under, han vaknar ju för ingenting.
Vi kollar in i vardagsrummet, och där sitter hon, min lilla systeryster vettskrämd skakar, nära på att gråta och vägrar gå i närheten av mig, jag hade tydligen lyckats skrämma henne till nära döden.
Hon trodde jag var besatt, hjälpte ju inte det hela att hon sett skumma grejer i det sovrummet innan och har svårt att sova där.
Men det är ju rätt kul i efterhand.....

It´s raining man!

Det regnar!! Jag bara älskar det!! Det är underbart!! Även om det resulterade i att jag fick cykla hem på en blöt cykel, men vad gör man inte...!?

Föreläsningen var mycket bättre idag, dels för att jag börjar förstå lite och dels tack vare Becka!
Tack för skrattet, sitter och ler när jag skriver det här till och med, ser framför mig hennes demonstration av att ta en slumpvisvald kula ur en urna, helt inne i det...(skulle förklara vad återläggning var) och när en börjar skratta börjar den andra vilket ledde till att ingen av oss kunde sluta....Men du ska ha en eloge för skådespelartalangerna!!

Jag fick tillbaka 2000 på skatten!!! Det är FÖRSTA gången jag sluppit betala tillbaka, äntligen funkar systemet rätt, jag är nöjd!

Funderat lite på ordet physallis, vem kom på det? Är det nån mer än mig som tycker att det låter som en könssjukdom!?  Aja...men gott är det iaf! Ja, frukten asså...mammsen kom förbi med lite frukt och gott, och kolla så att jag levde...och surprise surprise! Det gör jag!

Vimsigt värre

Ok, jag erkänner jag är lite virrig ibland jag vet det men att jag lyckades glömma böckerna i cykelkorgen TRE gånger utav tre möjliga idag förvånar även mig. Hur lyckas jag!??
Första,
när jag ska in och handla, andra, när jag ska till skolan....känner plötsligt att det saknas nått, kändes lite tomt...böckerna!!!  Jag lyckades ta väskan men inte böckerna nej. Hur kan man kolla på någonting och inte se det??(känner du igen dej Malle? :P) Måste bara passa på att skryta att jag faktiskt var först i skolan av hela min grupp idag ändå.
Sen tredje, samma sak när jag kom hem, tänkte jag skulle läsa lite, går igenom hela lägenheten för att hitta böckerna och kommer på att de är ute på gården i min kära cykelkorg...smart där!
Det är ju tur att det "bara" (tolka brett..ej ordagrant) finns anti våld människor här på kronoparken, om inte det vart så anar jag att min kära statestikbok hade blivit grovt misshandlad och dumpad i ett dike för att dö.

Precis haft klass och kompaniträning, dom e nog lite nervösa...en vecka kvar sen är det upp och visa vad jag lärt dom!!  Börjar se rätt snyggt och bra ut måste jag säga, är så stolt över dom!
Vi dela även upp vad alla ska göra inför studentiaden med alla dansare och så, och jag ska "ta hand om" FILLE!!! Fille från Bounce, litte glad jag blev! Ska ringa han först och ordna med allt, skulle inte förvåna mig om jag börjar stamma när jag snackar med han i telefon...kanske bäst och ringa med anonymt nummer i fall jag skulle säga nått dumt och bli tvungen att lägga på. Aldrig haft problem med ord men man vet aldrig....bättre att ta det säkra före det osäkra.

Stolt över mig själv idag faktiskt, hunnit spendera en heldag i skolan (med föreläsning som gav mig mer frågor än klarheter som vanligt...) städat, och mailat massa viktiga mail. En eloge till mig!


Best of you

Just såhär känns det nu! Låten talar för sig själv ingen idé att försöka sätta ord på det hela, förstår nog inte helt själv varken vart jag ska börja eller sluta...
Försökte med att skriva ett inlägg men raderade det lika snabbt, tror det var bara för jag själv behövde se vad jag menar för jag vet varken ut eller in längre...samma tankar har snurrat runt, runt i tre dagar snart. Värst av allt är att jag lyckats släppa allt ett tag men nu är de tillbaka och hemsöker mig igen. Tillbaka till ruta ett... 
Varför kan man styra vad man gör men inte vad man känner och tänker?


Rysningar varenda gång jag hör den....

Lärt mig lägga upp filmer nu! Tack Elin! =) Mycket bättre med musik ibland än ord.

"Ser du mig inte!? Jag står och vinkar!"

Den repliken var en av höjdpunkterna på lördagens utgång. En ej så nykter Malle, sen jag och Anna går in mot nöjes. Malle snackar i telefon med Madde som är på förfest i en lägenhet ovanför arena, vi går över torget och som alla karlstadbor vet så har vi en stor staty på torget. Malle  får för sig och vinka så Madde ser oss och hon stannar upp precis en halvmeter bakom statyn och börjar vinka mot den, tror inte att hon själv är medveten om att hon står BAKOM själva statyn för lägenheten ligger på andra sidan av den, vilket gör det lite svårt för Madde och se henne.
Jag och Anna kollar lite fundersamt, sen gick det inte att hålla sej för skratt.
Kan man verkligen missa en 10m hög staty ens på fyllan??? Tydligen...

Lördagen spenderades hemma hos Emma med halva "båtgänget", tyvärr finns inga kort kvällen till ära min kamera la av och det märkte vi när Anna fick för sig att jaga en mus och ta kort, den va skitsöt!! Så länge den e på avstånd.

Tess ringde, alltid roande samtal med henne, blir Höljes och rallycross i sommar igen. Förra sommarn var grymt kul, minnen minnen minnen....
Falk och de kommer upp i år igen, med deras van som förra sommarn precis efter vi sagt hejdå och skulle hem åker förbi oss med tio meter och la av mitt på vägen! Det var en rolig syn!!
Tess underbar och rolig, men en dryg j*vel när det är fest man kommer aldrig nånvart, huset ligger 10min från själva rallycrossgrejen, vi kom hem efter flera timmar, nångång på morgonen hennes farmor va redan uppe och undra om vi ville ha frukost, men alla fyra gick raka vägen till sovrummet och däcka, lr ja...frös och huttra under täcket i flera timmar innan man tina upp och kunde somna, alla utom hon, somna direkt. Samma sak när vi är ute här, spelar ingen roll om lägenheten skulle stå utanför Nöjes, vi skulle nog inte va hemma innan gryningen ändå...OCH det är bara HON som lyckas få solsting i ett solarium!! Jag och madde är klara och sitter och väntar på henne, så ska vi höra om hon e klar och hör "åh..jag ligger ner och jag kommer inte upp...hahah...jag har nog solsting...."


Kort från Höljes

1.Falk och Simon (på vägen hem)

Falk och simon

snygg pose....

Jag, H?ljes                  Tess, h?ljes

"Band" buddies
H?ljes


Enda gången hon e tyst..
Tess, h?ljesSåg The Aviator härom dan, vi orka inte kolla hela....händer ju INGENTING i filmen, så den är ej att rekommendera, jag tror ärligt talat att ingen gillar den om det inte är nån som är dödsförälskad i Leonardo DiCaprio, för då kan ja förstå att den e hur grym som helst!"VÅÅÅÅGEN!!"

T-shirten invigd

Då var t-shirten invigd!
Studentiaden t-shirten ska bäras varje måndag och onsdag nu tydligen...tråkigt att inte få välja själv vad man ska ha på sej, men ändå rätt skönt och slippa tänka på det ifs...

Fattar ingenting av den här "Statistiken", sitter och funderar vad en heldag i skolan vid datorn och föreläsningen gett mig och jag kan inte ens förklara vad vi gjorde, och jag blir galen av allt det här sittandet vid datorn, jag har inte tålamodet till att sitta och pilla runt i hundra år för en uppgift....det kommer ju inte ens komma på tentan så varför ska vi sitta där flera timmar i sträck!?
Tålamodet brukar räcka till rätt bra men när det gäller just datorer funkar det bara inte, plus inte så kul och sitta inne vid en dator när man kan va ute i solen.
Men aja...det har varit en rolig dag ändå, och det är bara för att solen skiner och jag bara längtar till sommarn.
Skulle bli utgång me madde i helgen men vi ångra oss, förfesta med hennes brossa och hans kompisar och drog hem sen. En Göteborg-Helsingborg-Malmö roadtrip är planerad och skriver i kalendern, ett MÅSTE i sommar!! Underbara städer...ge mig 2 år till and i´ll be there to stay. 

I morrn är det HotSpot, marknadsföring av Studentiaden och Dans!! Jag kan fortfarande inte mina kanon, men får väl skylla mig själv, mina egna steg mina egna idiotkanon.

Lite kort från i torsdags (Backyard Babies) 

1.Tro det eller ej men det är faktiskt VATTEN i glaset!!   2. Hm...kärlek!?

Jag   Malle och Anna  

3. Vi tre...   

vi tre  

4. E´ man snygg så e´ man!

174901-41
5. Snygga tofflor (det är vantar)    6. Sött!! Anna och Madde

Anna hos M?rtensson   Anna och Madde

7. Rätt nöjd med det här kortet, NICKE BORG

Nicke Borg

"Kändistätt på Obs"

Spelningen var hur grym som helst!! Vet inte vilken av Backyards spelningar som vart bäst, i torsdags var den heeelt galet sjukt bra!!
Fick lite snygga kort och filmer också, lägger upp dem när ja kommer hem, sitter hemma på Rud nu, och kamerakabeln är hemma på Duvkulla. Vakna i morse och hade ont i hela armen, jag ser misshandlad ut, men så går det när man står längst fram...mamma va roligast i morse iaf, ville sitta och snacka allvar, "vem har gjort det här!?"  Måste erkänna...blåmärkena ser lite skumma ut faktiskt...
Åkte hem nästan direkt efter spelningen va inte så himla kul efteråt, plus idag skulle det upp och jobbas...
Jag måste lära mej och säga nej! De ringde och behövde folk över helgen jag kom inte på en bra ursäkt och jag tänkte inte ge mig på att hitta på en för jag är kass på att ljuga så det skulle va rätt genomskinligt. 
Men det var rätt kul faktiskt, inte jobbat på OBS på ett tag nu, sen blir det alltid roligare vid helger och sommarn för då jobbar alla roliga arbetskompisar så man kan bara va och snacka skit.
De har ju gjort om massa och jag hittar ingenting, finns ingen logik över upplägget på allt ens, så idag blev det till och ta fram den gamla goda repliken "Jag är ny på jobbet". Funka bra hela förra sommarn men fick chilla lite med den vid slutet, med tanke på att de oftast är samma folk som handlar. Men nu är den nyinvigd igen!

Satt i kassan rätt mycke idag, konstigt nog blir jag glad av att sitta där, kul me allt folk. Massa folk som går förbi och idag lyckades jag ha en rätt bra dag utan arga kunder och "kändisbesök" till och med!!!
De kändisar man kan träffa i Karlstad iaf, Stefan Holm och Bengt Asterlind! De´ ni! Sen har vi ju Da Buzz och Starboys såklart. Även hockeykillarna men dem ser man ju på krogen var och varannan dag....
Lyckades även med att försöka ta betalt för en kunds unge, fråga mej inte hur men det såg ut som en docka...vi skratta iaf. Det var nog den sötaste ungen jag sett!! Kan hända att det var för att den sov...

Backman och Dennis kom förbi idag, satt i vardagsrummet och hade trevlig pratstund allihopa, mor, far, jag, syrran och de...sen drog syrran och dom vidare till tea men ja blev kvar hemma, orka inte göra nått.

I morrn ska jag va flitig och upp och jobba klockan åtta, så nu blir det sova så jag får min skönhetssömn.

Ta bort rampet! "så jag kommer förbi och fram..."

What´s the deal with the ramp!? (ursäkta min svengelska)
Börjat cykla nu!! "Lånat" mammas gamla eftersom min blev snodd...

Vi här på Duvkulla har ett så kallat fartramp, och den mina damer och herrar är omöjlig att ta sej förbi utan att sätta ner foten. Trodde den bara va där för bilar men tydligen funkar den för cyklar med, så nu har jag gjort det till min livsuppgift att ta mig förbi utan att ta i med foten och än så länge har jag blivit lika besviken varje gång.

Hade mina elever på Oscarslund för sista gången idag, vilket känns lite tråkigt...
Studentkompaniet ska uppträda på HotSpot, och det är bara två stycken som kan vara med så nu fick jag hoppa in så vi blir lite fler. Känns väl inte helt hundra, bra att jag inte känner mig säker på mina egna koreografier!! men nu e det faktiskt så att jag fick ta kanon och annan hållriktning mot vad jag kört på klasserna, så jag blir helt förvirrad...men aja..får gå som det går. Lär inte va så många som kollar ändå.

Nu ska jag sussa, i morrn blir det träffa syrran!!!


Inge nöjd!

Tror inte det finns ord till hur missnöjd jag är med det nya schemat...13 - 18, va e det för tid egentligen!??
Såklart att de la det på tisdagar då jag har min kvällskurs från 17.45 - 21, roliga tisdagar det kommer bli och som grädde på moset är den längsta rasten bara en kvart.
Läraren
, Abdullah, verkar va rätt schysst men har lite svårt att fatta vad han säger, skriver så man varken ser eller fattar vad det står och har skor som låter och kan INTE stå still! Men konstigt nog gillar ja han ändå, han verkar genuit försöka för att min tröga hjärna ska fatta och sånna lärare gillar vi!

Idag på föreläsningen plockar nån killer framför oss värsta Mission Impossible väskan, jag och Carro fundera på vad han kunde ha där i....det stod mellan knark och pistol eller pengar och diamanter, men tyvärr så plocka han bara upp ett anteckningsblock...nått mer spännande hände tyvärr inte på föreläsningen. Uppfunnit en ny lek, Gissa vad han sa? och Gissa vad det står? Det var väl det i princip hela lektionen gick till....

Snacka med syrran på msn och man e nog inte alltid så smart...men jag skratta iaf! Vilket innebär att jag förlängt mitt liv, varje gång man skrattar förlänger man sitt liv har jag hört....

branca säger:
Asså...ska du till systemet lr?
Maja|| Essential Heat|| säger:
jag ja...mm jag ska till systemet dom sänkte åldersgränsen igår
branca säger:
VA?
branca säger:
till?

lång väntan kommer här....helt plötsligt trillar poletten ner

branca säger:

oj
branca säger:
fan...förlåt
branca säger:
glömde helt bort
Maja ||Essential Heat|| säger:
HAAHAHAHAHAHAAHAHHAHAH

Maja ||Essential Heat|| säger:
CP

branca säger:
men jag tänkte på annat....=D

Syrran är 87a och fyller 1 maj, vilket innebär att hon inte är 20!! Men men...man kan inte alltid tänka på allt...
Backyard Babies i övermorrn, ska bli grymt kul!!

backyard babies

Här har de inte bloggats på ett tag...

Inte bloggat på ett tag, varit mycke annat men nu e tentan avklarad så nu finns det massa ointressanta ämnen som behöver tas upp, men tar de ja kommer på jusst nu...

Uppdatering på utgångsfronten...blev TIMBUKTU i torsdags!! Grymt bra!! Det jag kommer ihåg iaf....råka bli lite av en karatefylla på typ två glas vin och en 4,5a vad jag kommer ihåg...kan hända att jag fick i mig mer men som sagt, det man inte kommer ihåg det har inte hänt. Farligt och dricka sådär när man inte gjort det på ett tag....iaf...spelningen var sjuktbra!! Men mitt sinne för att ta kort eller spela in var kasst, det är foton på golv och tak...ja...allt förrutom folket på scen typ. Vilket får mig att fundera vad i helvete jag höll på med, men jag skyller på att det inte gick så bra för att alla andra buttades.
Det är ju ett MÅSTE och kolla spelningar när det är nån från JUJUrecords! Kommer iaf ihåg att min snygging stog och promota timbuk som vanligt så jag var nöjd iaf!

Igår kom Becka och grabbarna från ÅRE och vi hade afterski fest, vilket var med blandade känslor med tanke på att det inte blev nått åre för mig pga tentan!! Men men...studentlivet är hårt.
Drog en sväng in på nöjes men det va väl ingen höjdare...kände inte direkt för att gå ut, sen fick jag en hel öl över mig i tre omgångar!! Catfight på dansgolvet...tjejer tjejer tjejer...

Där står jag och dansar i min lilla värld så buttar nån Jenny så jag får öl över hela sidan, vilket jag blev glad för trodde först att de va nån som hade spytt och väljer man mellan de två blir det ju så klart ölen!
Torkar lite och fortsätter dansa, det är ju ett dansgolv folk kan faktiskt råka butta en utan att mena det... men så får jag en ny öldusch efter tre sek, hela klänningen och håret stinker öl...och sen IGEN!!! Och den här gången hann jag se vad som hände...nån tjej armbåga jenny och jag blev offret, Jenny tar det lilla som är kvar av ölen och häller över tjejen och går därifrån när hon springer efter Jenny och vill bråka.
Fuck, fan j*vla helvete! Kan ju inte stå här och glo, man måste ju ställa upp för sina kompisar så jag och Becka vandrar till dem och försöker stoppa det hela. Det slutade bra, gick därifrån, orka pajja håret och naglarna lixom!? :P

Syrran kommer hem från storstan på torsdag, saknat henne lite faktiskt och då blir det Backyard Babies!!! Räkna med att jag står längst fram vid scenen, med AnnatheKex, hennes födelsedagsperesent från mig blev Nicke Borg och Dregen. Bra gjort av Nöjes och lyckas få hit dem mitt i turneén!

På måndag börjar ny kurs....Statistiken...trött på det här nu...kan hända att det blir en sabbatstermin, eller dansutbildning ett år och sen tillbaka till ekonomin igen. Klart ska den göras iaf! Vi får se..långt kvar till efter sommaren.

Tack och adjö för mig!