Otrogen?

Hela SJU kapitel har jag tagit mig igenom idag, mycket flitigt tycker jag!

I morrn blir det skolan och en shoppingrunda med Tess.
Sen lördag morgon eller snarare gryning!! Vet inte hur jag ska orka upp, men då bär det av mot Stockholm igen!
Streetstar!! Blir lite av en snabbvisit för det blir hemåt söndagförmiddag och studion.

Denna helg har inte ens börjat men jag längtar till nästa redan, vet inte varför...ska bli skönt att Becka kommer hem. Då blir det en utgång som bara vi kan ha! Hoppas Jenny också kan hänga med...bara skönt att umgås och va, dagarna bara flyter ihop med varandra nu känns det som, massa med skolan och dansen och allt vad det är...inte ens hunnit med att träffa Anna över en fika, eller stanrunda börjar känna lite abstinens!
Så i morgon invarderar jag dej på jobbet ist :P

Eftersom alla dragit härifrån i princip, och de flesta till Oslo, inklusive min Anna snart...så har jag på nått sätt påverkats av det och hittat ett riktigt guldställe!
En grym studion med massa schyssta koreografer varje månad så jag ska försöka ta mig dit i Mars och ta lite klasser för Gigi Torres(LA), hade velat gå för Yeya men det är i februari, funkar inte alls för mig....tråkigt...

Jag är otogen, Oslo är det nya dansstället för mig, men jag kommer nog återkomma till Stockholm! :D


Jaadu....japaner....?Klockren VÅG!?

Ja...det är bevisat, jag är vågarnas våg!
Labben igår på lektionen blev ett klockrent bevis på det.

Nu på projectledningen har vi jobbat mycket i grupp och med oss själva, mycket givande för man ser och analyserar mer hur man är som person och hur man fungerar i grupp. Just denna lektion blev inte så förvånande eller överraskande utan nästan lite läskigt att det kunde visa så exakt.

Första övningen skulle alla göra enskilt för att sedan få resultat och jämföra med varandra i gruppen och hur det skulle kunna påverka samarbetet i gruppen.

Övningen gick ut på att efter att ha svarat på vissa frågor som man skulle rangordna och ta ställning till, få resultat på en skala hur stor "prövare" "idégivare" "förklarare" och "sammanställare" man är.
De flesta drog mer åt ett visst håll medan min karta ser ut som en fyrkant, jämt balanserat mellan alla fyra.
Kan väl både vara fördel och nackdel antar jag, men det är så typiskt att jag ALLTID ska vara mellan, där det är mest "balanserat".

Nästa övning var att vi fick ett visst antal ord vi skulle beskriva varandra med, våra första intryck.

Jag fick:
Effektiv, Kommunikativ, Fantasifull, Kreativ, Engagerad, Lojal, Sansad, Sällskaplig, Trovärdig, Utåtriktad, Beslutsam och Kritisk.

Den här övningen är nog bra för egot :P
Fick ingenting negativt, men det som var annorlunda för mig mot de andra var att jag var utspridd mellan alla dessa medan de andra i gruppen hade flera på samma...igen..jag velar runt och balanserar...jag lämnar olika intryck hos olika personer vid samma tillfälle, men jag får vara glad att det var positivt hos alla och inte negativt. Sen e ju sällskaplig och kommunikativ lite lika, och fantasifull och kreativ osv...

Av alla orden så är det "beslutsam" som fick mig att reagera...för ni vet att beslut är någonting jag har svårt att ta :P Men ha mål, saker och drömmar jag vill göra det är inga problem! Så det kanske också kan ses som beslutsam...?

Sen har vi "Kritisk", förklaringen till den var så typiskt jag, och det var lite kul att Tomas reagerade på det redan på den första korta stunden vi träffades.
På något sätt blev det en lite disskution om ordet "aggressiv" och att ingen skulle vilja ha det, det lät negativt. OCH återigen för att balansera upp att alla va "emot" ordet sa jag:
"Men det kanske kan ses som någonting positivt, beror  nog på sammanhang..."

Detta är någonting jag gör hela tiden dygnet runt, försöker balansera upp och se det från den "svagas" sida, det tar emot så otroligt om jag ska sitta och hålla med, det är någonting jag bara inte kan göra...eller kan, kan jag om jag tycker det, som med ordet "agressiv", det lät inte så positivt för mig heller...men jag ville inte utesluta det och bara kasta bort det utan försöka hitta nått bra o balansera upp det lite...

"Han e så ful! - Men han e schysst, han har rätt fina ögon"

"Hon är dum i huvet! - ja...fast hon kan va snäll ibland"

"Det ska vara dödsstraff på alla som mördat!
- de gjorde ju inte rätt...men de va antagligen inte psykiskt stabila då..."

Ja, ni fattar...detta är ungefär hur mina tankar och åsikter brukar vandra, från "I-lands problem" till viktiga saker. Och alla lika prioriterade för mig. Med det här kom vi in på dagens föreläsning som var "Värderingar".
Det blev en del disskutioner och en väldigt intressant föreläsning, för alla var olika, intressant och höra hur folk tänkte.

Jag hade ganska stabila värderingar men de skulle nog rubbas rätt rejält beroende lite på vad det handlade om.

Ex. Genom kontakter gå före en operationskö om du är döende?

Aldrig!! Eller jag tror inte det..skulle inte kunna ha det på mitt samvete att jag tagit någon annans plats och liv när det inte var min tur egentligen...men skulle det gälla någon som stog mig nära, min familj, jag skulle inte tveka en sekund!

Ingen skillnad egentligen, för handlingen är samma...eller?

Sthlm next...

Personalmöte, mat på en indisk restaurang, så gott!! Vi åt så vi knappt kunde röra oss, sen Cabary, kul och se! Det blev en trevlig dag med personalen :D

Sen efter det vid åttatiden nångång blev det hemmåt, då jag helst bara vill lägga mej och sova men hamna på en förfest med Jenny där jag inte kände nån! Hade hur kul som helst! Underbart trevliga människor! Sen blev det Blue moon och efterfest. En väldigt kort efterfest....sen drog ja o Jenny hem till henne, slagga där. Satt uppe och snacka och prata viktigt och oviktigt, tror vi somna vid en fem sex på morron.

Jag var uppe redan klockan elva, iväg hem till mamma, pappa en snabb sväng sen studion hela dagen.
Skönt att träningen kommit igång på riktigt nu!

Som vanligt skola och träning hela veckan, sista klassen på krp-skolan. Sen i helgen blir det Sthlm, Streetstar och lite workshops! Nedräkning: Stockholm nästa!

Lite skön värmländska från i helgen....
"vänt på öss då"
"aa...men vänt uttaför då"

"syper känslig" (den va bara rolig :D)Ledig!

Seriöst förra inlägget va :P

Så skönt!!! Ingen skola idag, blir en tvätt och städ dag sen i kväll blir det på invigning va nån ny bar eller va de va på Tess jobb...ska höra om marshall ska me också, skulle ju på bio eg....men de blir nog inte...

I morrn e de en heldag med personalen på studion, personalmöte mat och cabary! Kommer bli kul! Efter de står jag i valet och kvalet...men tror de blir joina Jenny och massa folk jag inte känner...sen Blue Moon Bar!! Kommer bli kul!

Ha en skön helg mina vänner!

DAMN....

Skönt och se att denna ruttna (men ibland så underbara) stad har viss potential ändå!

Blev en shoppingrunda med Anna idag och avslutades med lite inhandlande av nödvändigheter för överlevna, mat!
Mitt i vårat kundvagnsrally genom konsum stog han där, så kallad "DAMN" eller snarare "DAMNDIGGIDYDAMN"!
(FreshPrince! we like! :P)
Båda i princip tappa hakan och fick inte fram ett ord...jag är beredd och ta allt som står i vägen, och därmed Anna med! :P

Bokad catfight och jag är beredd att göra allt i min makt! It´s on ANNA!

Kommit fram till att Fröken A har en viss fördel med en lite mer blicktilldragande "framdel", men en fighter som jag är ger jag inte upp för det, får helt enkelt bara se till så hon knockar sej själv med dem och sen lever vi lyckligt i alla våra dagar! 


"Ne...nu har ni fan rökt på"

Hej och välkommna till projektledning!
Var på introduktion idag, verkar som en intressant kurs och rolig lärare om inte annat...bra tankar om dagens ungdom iaf :P


Resten av dan blir det rätt lugnt, lite plugga kanske...sen i kväll kommer Johan hit!! Blir bara film, slapp och massa snack och uppdatering, inte hunnit träffas på ett tag, saknat han!

tjoo!

God damn it

Ja..då va även denna helgen slut...

Träningsvärken är inte så jobbig som jag trodde den skulle bli med tanke på att jag inte kört ett ordentligt pass på nån vecka...Workshopsen va sjukt kul! Dancehall fusion och hiphop! I love it!

Igår blev det utkliv, Petterarena! En soft förfest på herrhagen hos Jennie och Hagge, kul och träffa alla och umgås, saknade dock lite folk...mina partypinglor som hade stor självdiciplin och stannade hemma och min Osloboende vän Becks! Tråkigt nog hamnade vi på olika förfester och hann inte ses ute...

All eloge till Petter grym spelning! Den bästa på länge i Karlstad!
Bara Petter, Dj Sleepy och Miki, men energin var på topp!! Aldrig sett så mycket folk på arena förrut, en blandad folkmassa mot vad man brukar hitta där annars. En helt klart lyckad kväll!!

Städad som jag var igår missade jag inte en enda fyllegrej folk runt mig gjorde. Och det var roande!
Skratta så jag nästan grinade åt ett par som stog vid mig, båda var nog lite väl salongsberusade och vinglade fram och tillbaka, tungorna en kilometer utanför munnen och MISSADE varandra hela tiden! Men de gav inte upp försöken! hahah...de är kärlek de!

Efter krogen blev det en mindre lyckad vändning....skumma och jobbiga telefonsamtal och allt blev helt plötsligt jobbigt och knas...
Mobilen kan ibland vara den sämsta uppfinningen ever!
Men jag slutar inte vara lika beroende av den för de...

Min underbara Becka fick agera min räddare i nöden igår, även om hennes "nyheter" också gjorde mig ledsen/upprörd, fundersam, ja vet inte...jag förstår inte...varför inte bara snacka med mig? Om det nu ska snackas...bara jobbigt allt...var nog säkert menat väl, men det känns bara som att det blir att nån annan för talan åt mej typ, ja menar...vill man inte hellre snacka med personen själv i stället? annars e de väl skitsamma...?
ja vet inte nått längre...tråkigt att det ska va som det är...


Anna fick ett paniksamtal från mig igår från förfesten, där jag i princip ringer, får ur mej allt och lägger på...hahah...men ibland e de bara du som förstår mig!SLUTA!! ringa mig med dolt nummer! NI VET att jag inte svarar då och ni vet varför! För är det nån jag inte vill snacka med kan jag inte ta mej ur det för jag suger på att ljuga! Kan ju alltid köra "kan inte är inlagd på psykhem" historien men någonting säger mig att jag inte skulle vara lika övertygande som vissa andra...:P
Ibland tror jag att nån ringer dolt bara för att j*vlas...som idag: 5 "missade" samtal=dolt nummer=TESS!
Och du ska föreställa min vän...

På tal om psykhem, min granne är psyyyyk! och snart jag med...nu låter det som att hon skriker och tjaffsar med sej själv däruppe...för att inte tala om borrandet, hamrandet, släpandet, stampandet...u name it! hoppas inte hon håller på länge, måste sova för i morrn gäller det och vara pigg! Introduktion på nya kursen, jobb på krp skolan och kursstart på dansstudion! Yeah!

Lite skön musik såhär på kvällskvisten...
Fleetwood mac :D


Brainfreez

Jag fick brainfreez av mjölk i morse! hahah...alla kan inte göra det, det krävs skicklighet!

Nu blir det back to the books, sista pluggdan, så nu satsar jag stenhårt till kl.fem för sen blir det studion och workshop i ragga.

see ya!

Det är så logiskt alla fattar utom jag...!?

Ok! min "aha" upplevelse kom idag strax efter ett och jag känner att jag äntligen förstår lite av vad det är jag håller på med...tråkigt nog är det bara en och en halv dag kvar till tentan, lite sent kanske...men bättre sent än aldrig!
Investering och Finansiering here I come! Och när jag klarar det tänker jag aldrig mer se tillbaka!

Tack gode gud för musik, för det är det enda som kan trösta min ångest, alltid vid min sida.Cuz I'm hopeful, yes I am, hopeful for today,
Take this music and use it
Let it take you away,
And be hopeful (hopeful) and he'll make a way
I know it ain't easy but that's okay.
Let's be hopeful!

Gör en skillnad!

Jag har varit medlem sen 2005 men på nått sätt kom allting i skymundan och jag skänkte i princip inte ens ett öre 2007.
Jag hade mycket med mig själv att bearbeta men jag har ingen ursäkt till varför jag bara slutade, det bara fanns inte i tankarna....och jag blev som många andra, blundade för omvärlden. Så nu nya tag och en bättre jag.

Ett steg av mitt "nya" jag är att jag återupptagit att vara SMS-fadder.
WEBAID jobbar med olika projekt, b.la. så stödjer de flera arbeten i Kongo och ett av de större är stöd till Panzisjukhuset, som genom ett nutritionsprogram hjälper undernärda barn och jobbar även mycket med att ge stöd och operera kvinnor som blivit utsatta för grymma våldtäkter.

Lösningen på detta problem är FRED, men i väntan på det kan man hjälpa till och se till att det finns människor vid liv genom det enkla sättet att skicka ett sms och skänka allt från 10kr och uppåt. Snabbt enkelt och ALLA har råd.

En faddergrupp är startad och ni är välkomna :D

www.webaid.se
www.unicef.se

Underbart!

Helt underbart!! Hade min första klass för i år, åk2 på kronoparksskolan, nära och bra! Vilka underbara ungar! :D

Påvägen ut från skolan lyckades jag bli "uppraggad" av två killar, som antagligen inte är äldre än 15 år...eller vad man är när man går i nian...? lite småroligt, de hade självförtroende till max :P kunde inte låta bli och flina med tanke på att jag är minst 6år äldre...haha...

Vet inte...kanske såg jämngammal ut när ja gick där i min baggydress och skivfodral i ena handen och vattenflaska i andra, ingen aning...men folket i denna lilla stadsdel slutar aldrig att förvåna mej...
Förvånad är nog ett mildt ord att använda för vad som hände häromdan.

Jag och Gson hade fixat pizza och rulle och skulle hem till mej o bara ta de lugnt, som alla vet bor ja i ett såkallat "bostadsområde", inte så svårt att se in till sin granne. 

Byggnade innan min drogs jag till att titta åt vänset i ett fönster på nedervåningen, rummet var helt upplyst, vägen går precis utanför, även om man inte tittar in ser man in automatiskt. 
Synen var: en "kraftigare byggd" man/kille i soffan med inte en tråd på kroppen, en toarulle bredvid på bordet och en viss tidning framför sig...ja....ni fattar nog resten...
Jag vet naturligt blabla...men ingenting jag känner för att se varenda gång jag går och handlar...så idag för säkerhets skull valde jag en annan väg!

Men jag trivs här, säg vad ni vill om kronoparken, kalla det "förorten", eller rent självmord att visas i krp centrum efter elva, visst det är både och men enda anledningen till att jag skulle vilja flytta är för att vara närmare stan, men just nu skulle jag inte vilja byta nått annat mot mitt hem som enligt mig är det bästa området som har det bästa av båda världar, bra och dåligt!

Har suttit och ringt runt till alla mina elever på studion som jag har på måndagar. Tiden har ändrats för min föreläsning ligger då, hinner ha min vuxengrupp men inte min ungdom...bytt till söndagar nu och tråkigt nog ser de ut som jag kommer förlora några elever jag haft ett tag...älskar verkligen den gruppen, får hoppas de kommer tillbaka nästa termin.

Nu blir det plugg, Investering och finansiering, hade jag fått välja hade min utbildning bara varit marknadsföring, projektledning och roliga ämnen...jag hatar det! Men jag är fast besluten och bli klar, så nu j*vlar blir det räkna!


Knas fan....

Läste precis ett inlägg från min vän Fatima, hittar inga ord...frågan är publicerad i DN!!?
Knas...vet inte vad jag ska säga...men jag satt och flina lite för mig själv av svaret.

Läs artikeln
här.

Highwon

Klockren början/intro...hahah...internskämt kanske men jag och syrran hade kul iaf!


"Time out, vääärsta kameran. Fett dyr också, eller?

Ee...jo...den e dyr men..
Eh, släpp kameran!

HAHA!

Eh...Abo...kolla kolla...
Vi kan göra värsta Highwon videon asså..."

Grammisgalan!


Grammisgalan
i kväll kl.20 på fyran, det blir iaf min paus från plugget!


.

Helgen fick en konstig vändning och var väldigt deprimerande och jobbig, men jag studsar tillbaka!
Tack vare alla underbara människor så hade den sina höjdpunkter ändå. TezzPezzz. :D

Hamnade i messrolett a la "kassa raggningsrepliker". Av alla repliker fick mitt mess bli: Trosor är röda, kalsonger är blå, äh...skitsamma, de ska ju av ändå!
Konstigt nog blev de flesta inte förvånade av detta mess från mej, vet inte kanske brukar skicka flummess..? :P

Pizza och lite McLovin löser allt!

Lagade mat för första gången i helgen sen nångång innan jul, jag är bortskämd! Men nu e de samma gamla vanliga igen..
Va så stolt att ja va tvungen och ta kort


Veggiefilé, pasta och egen sås...supergott!

Söndag....
Anna kom upp och det blev pizza n´ movie

   
sliten.."I´m McLovin"

Tillägnat min systeryster...

Msn konversation:

"Branca säger: ska du komma nästa helg??

Branca säger: ja e ledig då

Njela... säger:

när är nästa helg e de nu eller nästa?"


Hahahah....


Musik!

Haft den här låten hur länge som helst, trodde ja skulle tröttna och att den skulle bli sönderspelad som det blir med vissa låtar, men det är så grymt och skönt beat i den! Den håller än! Fett bra! Älskar den!

 

Finns en del andra schyssta låtar från skivan "It´s a Tensta thing" lite mer softa som fastnat är "Do the right thing" och "Incredible", skitbra!

Varit lite seg, vart mycke nu på senaste tiden men nu har jag fixat!
Petters - God damn it, Ken - Äntligen hemma, Pharahoe Monch - Desire och Common - Finding forever
 
Inte ofta en skiva är grym rakt igenom, och så är inte fallet för dom här heller men de funkar som helhet och det finns en heldel schyssta låtar på alla, så skaffa om ni inte har!

Logiskt....Det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, du har inte en aning, aning
det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu...

aldrig nöjd jag blir aldrig nöjd...

Funderat på det här med relation till killar, jag blir inte klok på det...antingen har man ingen eller så kommer alla på en gång..och just nu känns det som ALLA!
Vet inte om det har någonting med det nya året att göra eller att jag helt enkelt varit en positiv och trevlig person den senaste tiden så folk velat höra av sig men jag får bara panik på allt...panik och ångest! Jag vet verkligen inte vad jag vill...

Den här terminen har jag bestämt det blir totalt fockus på skolan, eftersom det inte är långt kvar på min utbildning, försöka ta igen mina två tentor jag missade förra terminen, ge 100%studion och mina elever, terminstart snart, och sen mina andra jobb....dans i värmland, manpower och coop(om jag fortfarande jobbar där...?), marknadsföringen av TayTay, med min kära syster, håll ögon och öron öppna!!

Sen självklart göra min del av Essential Heat som jag blivit tilldelad. För att inte ta upp egenträning, ska iaf försöka gå street avanc och jazzfunk avanc. denna termin, plus lite klasser utanför för egenutveckling. Nu närmast en klass för Kelly Peters från NY, och Hanna Herbertsson i ragga. Försöka hinna gå på Streetstar och förhoppningsvis ta nån klass där, leta sommarjobb, några sthlm resor, hjälpa till med Studentiaden, dansdelen i år igen och kanske om det hinns ansöka till marknadsföringsgruppen också...och såklart vänner och familj!

Shit...
nu när jag läser stycket jag själv har skrivit ser jag att det är rätt mycke som ska hinnas med på fem månader...men jag har gjort det förrut och jag gör det igen! Man lever bara en gång och då är det skönt med olika saker man kan vända sig till beroende på humör!

I morrn blir det plugg och sen en trip till kristinehamn och träffa marshall. Ska bli kul! Inte träffat han på ett tag.


"från pundarfest till carolafest"

Ja, då var nyårsfirandet avklarat! Måste säga att det både var bra och dåligt, den dagen är lite överskattad. Men det blir ju inte roligare än vad man gör det till, och tro mej när jag säger att vi (jag, syrran, Li) gjorde vårat bästa för att det skulle bli ett bra nyår och jag tror att vi lyckades! Utvärdering av kvällen blev, sjukt kul men flummigt och knas...

Vi förfestade hemma för att sen dra vidare på en fest, som var en såkallad "pundarfest", ursäkta uttrycket, det kan ha en negativ klang menar inte att döma eller nedvärdera någon. Träffa några schyssta och trevliga människor, men vi kände oss inte riktigt hemma där, been there done that, så efter tolvslaget och masssa "gott nytt år" bestämde vi oss för adjö och dra vidare.

Mötte upp Li:s dansare och kom till en ny fest, som vi döpte till Carolafest, så sjukt dålig musik men trevligt folk. Adrig fattat grejen med carola? Det är ju totalt omöjligt att undvika henne, varje högtid!! så går hon hand i hand med tomten vid jul och påskharen vid påsk etc!?
Men vi var på G, vardagsrummet gjordes om till ett dansgolv och vi dansade och sjöng hela natten till 90tals klassiker och carola. Jag vet att jag precis skrev att jag inte är ett Carolafan(ingen av oss är för den delen) men ändå sjöng vi med och kunde texterna till alla låtarna som den grymma playlisten bjöd på.
Nångång vid sex tiden utan röster, krafter och den sociala förmågan ville vi bara hem och sooooova. Lycka till och få en taxi!!
Tur nog(nästan) fick en av killarna tag på en taxi som han stoppa på gatan men vi var fem pers så vi var för många...så då fick vi ta saken i egna händer jag och Li gick på uppdrag: kapa en taxi
En taxibil saktar in och vi bara hoppar in innan han hinner reagera till slut lyckas han säga att den är beställd och att han inte kan köra oss varpå Li inte var sen med att kontra, ja men det är vi! vi har väntat aslänge!! hahah...
Det blev ett rätt lyckat nyår! Jag hade sjukt kul, men flummigt...

Finns inte ett normalt kort på oss....
image176
snygga miner....

       


Totalt vändt på dygnet, vi gick upp fyra idag...fick nått ryck och ville hem, så det blev hem tidigare än väntat och nu är jag här, äntligen är jag hemma.

Det var den tråkigaste hemresan jag vart med om! Ingen musik på TRE timmar!! Glömde min mp3 hemma...Thank God för mobilen, för där satt jag själv omringad av i princip all dagens teknink som finns...typ bara unga på tåget, sitter med sina datorer, mp3 och minitv.

Höll på och dö av skratt när jag stog på perongen och väntade på mitt tåg. Det kommer en kille i min ålder ställer sig bredvid mig lite "coolt" och ska tända en cigg. Han tar upp tändaren för att tända ciggen och kapooff  värsta lågan, han typ brände upp näsan och ögonbrynen såg de ut som...hahaha...
Jag vet...jag är knäpp, jag är skadeglad(även när de gäller mej själv), jag är jag!

Peace!