Integritet och respekt..? Lycka till i dagens samhälle!

Ok! Nu är jag seriöst irriterad! Ni kanske inte tycker att det är så stor grej, och nej det är det inte heller. Men man har för fan ingen integritet eller någonting privat i dagens samhälle. Ska berätta vad jag snackar om...

Anna ringde precis, och säger att jag är med på såkallade "vimmelbilder" på nattklubben vi va på, på juldagen. Jag går in på deras sida för att se vad det är för kort hon pratar om och det är inte ett utan TVÅ!

Jag minns tydligt när "fotografen" tog den ena bilden för jag var påväg ner för trappan och han fotade "diskret" i förbifarten utan att ta upp kameran. Jag såg bara att det blixtrade och jag gick fram till han och sa tydligt att jag inte ville vara med på några vimmelbilder varpå han bara flinade och gick iväg.

Det andra kortet är på på mig, Anna och Linda...varav jag inte är medveten om att han fotar mig, Anna försöker duckar och Linda ser in i kameran....ja menar om man duckar är inte det ett tydligt tecken på att man INTE vill vara med...?
Har inte jag rätt att säga att jag inte vill vara med och bli lämnad ifred?
Det som gör mig mest irriterad är att jag sa till han tydligt att jag inte ville vara med och ändå är det kort på mig uppe....jag menar, av flera tusen pers är vimmelbilderna till störrsta delen på mig och mina polare, vad är grejen? 

Och nu är det JAG som måste skriva in ett mail för att de ska ta bort bilden på MIG, som inte ville vara med från början.
Respekt och integritet är inte värt någonting.
Ok, om bliden hade varit ut över dansgolvet och jag var där eller nått liknande. Vad hände med att fråga, vill du vara med på kort eller kan jag ta ett kort...? Tänk om man av någon orsak varit med om någonting i sitt liv där man hade hemlig identitet? LYCKA TILL i dagens samhälle!

Det är inte bara de förbannade vimmelbilderna som stör mig, för visst har jag varit med på några (när fotografen frågat om ett kort), det är hela dagens samhälle, försäljare som ringer upp en, ja menar..har ja gett dej mitt nummer? Listan kan göras lång.... och jag är trött, nu blir det soffan och tv.

So long K-D!

Nu har jag bestämt mig, drar till sthlm igen och firar nyår där.
Även om K-town ligger mig varmt om hjärtat, och kommer alltid göra så måste jag erkänna att jag är trött och behöver ombyte, bort från stan innan skolan, jobbet och alla måsten startar igen.

Nedräkningen har börjat för länge sen, två terminer kvar i skolan och sen flytt till gbg där drömjobbet med pr väntar, gärna för ett fett skivbolag. Jag ser det framför mig, it´s gonna happen! Ifs finns det schyssta skivbolag i sthlm, så man vet aldrig. Men bäst skulle va utomlands! 
Den som säger att jag bara drömmer kan dra! Tar inte skit just i skrivande stund, mitt självdestruktiva jag har tagit paus just denna minut.

Funderat på en sak...jag har varken tur i spel eller kärlek. Trodde man skulle ha ett av det i alla fall, men det gäller tydligen inte mig, för jag har varken eller....
Kärleksdelen har ja nog bara mig själv att beskylla, lite svårt att släppa in folk, eller har helt enkelt inte litat på någon fullt ut för att göra det och tar därför adjö ist. Men jag trivs med allt precis som det är nu, det är underbart! Inte det jag skulle ta upp, för det löser sig när jag vill utan det är speldelen som stör mig.

Vad jag kan minnas så vann jag inte ens tröstpris på hamnfestivalen för den va slut när jag kom? Inte ens en ny lott på tia-lotter, jag är totalt hopplös...därför tänker jag att spelguden kommer belöna mig stort och jag väntar mig massa miljoner inom en snar framtid, som belöning för att jag tagit mina spelförluster med ett leende! (kanske bara en dröm...?)

Hoppas i alla fall att jag och syrran får tur och medvind i vårat kommande projekt

GOTT NYTT ÅR!!!

One love


Bevismaterial

Såg Bevismaterial med syrran häromdan, helt ok. Kanske inte så kul och underhållande att se om man inte är så inne i svensk hiphop, intervjuer mm. med massa "underground" rappare och dj:s.

Den är "ett bevis på en genre som svensk populärmedia vände ryggen till inte alls har upphört".
Så ni kan förstå min (och syrrans) förvåning när vi ser att de har valt att ha med Victor Hollender, menar inte att dissa nån men grabben är fan snarare bevis till motsatsen, ska han vara ett bevis att svensk hiphop är levande kan den för mig lika gärna vara död. För er som har hört han rappa förstår mig...ja säger bara bas/rapröst (inte rap, när man slänger fram ord utan rap som i när man rapar) det är skrattretande och varenda gång ja tänker på det är det lika förvånande att han är med. Annars är Bevismaterial helt klart godkänd!

Trailer


http://www.bevismaterial.se

Juldagen!!

Gårdagen var sjukt kul!! fest och efterfest här sen nöjesfabriken en sväng mellan. Inte så kul att vakna i morse..massa och städa, plus att jag har blivit jättesjuk med feber, vaknade till liv typ nu. Min es keps är borta, tror en viss person hade med den ut sen minns jag inte...badrummet är fullt i smink, och det är inte bara tjejernas fel för Pär var mest sminkad av alla, flaskor överallt...ja...ni fattar...
Men en riktigt nice kväll blev det!

Lite pics
Fia, Linda, Sara, Anna, Madde,Aaron(som flyr i panik från Gsons tunga), Gson, syrran, Becka, Berglöv, Thuresson2, några jag inte minns, Simon, Magnus...lappleken killarna mot tjejerna mm...

       
       
         

Nu blir det tillbaka under täcket, ha det underbart alla!
Holla!

GOD JUL!!!

Hoppas alla har  en mysig julafton, alla är lite slöa nu här hemma så jag hinner blogga lite och önska God Jul till alla underbara, min familj och släkt, polare från förr, polare från nu, "fruktsallad", bekanta, folk jag träffat, folk jag aldrig snackat med, folk som bjudit på öl, folk jag bjudit på öl mm. God Jul helt enkelt! (inspirerat av min vän Pesso)
 
Blir tydligen fest hos mig i morrn, hoppas alla får plats bara....in dimman så kör vi!!

Essential Heat
Kom hem i söndags kväll, tiden i Sthlm var GALET! Reptider, fixa och springa hit och dit, dela ut flyers och affichering i kylan mm. Men det var kul!
Fick lite smått panik när det inte blev nått rep på onsdagen och två modeller "hoppade" av på torsdag och modevisningen var på lördag...de kunde inte var med på repen så jag var tvungen och fixa fram två nya, men det löste sig! Blev ett skönt gäng på fyra modeller/dansare.
Gael, fransman som uttalar  "R" på sitt eget charmiga sätt, kunde inte låta bli att le varenda gång han sa mitt namn, rappade lite på franska för mig också, älskar fransk rap så skönt flyt i det men jag fattar inte ett ord...
Sen har vi Niklas, sjukt rolig människa men kommer ALLTID en timme sent, så jag fick i princip kedja fast han när han väl va där och säga en timme tidigare till han än alla andra (och han lyckades komma sist ändå..)
Anna-Karin, en "b-boy"och kör house, engagerad, lätt att jobba med. Nina, gått på Åsa utstrålning och närvaro! Sköna tjejer båda två!
Det blev ett kanon gäng till slut.

Skulle vara fel att säga att allt var kanon på premiären, det mesta flöt på som det skulle men stress kan ibland leda till att lite "sämre" sidor kommer fram hos folk, vid fel tillfällen...men allt löste sig till slut.
Det syndes att det låg mycket arbete bakom festen, tråkigt bara att det inte kom lika mycket folk som väntat, men de som var där hade kul! Att DJ Rooftop snurrade skivor hela kvällen bidrog mycket till att jag var på bra humör.
Hade lite ångest för det försvann en snygg hoddie som modellerna gick i, letade överallt men hittade den inte...det känns tråkigt att säga det men det enda som finns kvar är att någon tog den, och eftersom det var från logen måste det vara någon man kände...
Tur att killarna som äger företaget är så sköna och schyssta (därför det kändes så tråkigt och ångest), men vi löste det till slut, de gjorde inte så stor grej av det. En lättnad.
Tror inte hela kollektionen är där men de har rätt schyssta kläder:
http://www.galagowear.com/

Annat
Organism 12
släppte sin mixtape i fredags, versioner vol 2. Ett måste! tryck på länken!
http://www.kingsizemagazine.se/media/Org12_DJLarge
_VersionerVol2_www.kingsizemagazine.se.rar


I samband med premiärfesten delade vi ut Random Bastards nya Skate/snowboard film "Purple Reign" till lite schyssta affärer och det lottades ut några på premiärfesten, deras fjärde dvd, denna gång GRATIS att ladda ner!
Över 40 åkare, och filmat i Spanien, USA, Sverige och Norge.för mer info: http://www.randombastards.com/

Det blir ett långt inlägg detta...en uppdatering helt enkelt!
Jag är frälst av Illstar Allstars, skaffa om ni inte har!! Tror inte att det går att ladda ner men skaffa skaffa skaffa!!
"Whow" en helt underbar låt!

Nu blir det tillbaka till familjen, jag och syrran ska se "Bevismaterial" (finns trailer på youtube).
Ha en fortsatt God Jul så syns vi i morrn!
xoxxxo

My afrowoman is broken....

Åh...jag verkligen ÄLSKADE den! Pratar om min underbara fönsterprynad, en 50cm lång ung afrikans kvinna som bär vatten...halvt naken ifs men det var inte därför jag älskade den, fick den av pappa och den var så fin och nu har jag slagit sönder den....
I mitt försöka att rädda den slog jag sönder den, hade jag låtit sen falla hade den nog klarat sig för den va påväg mot stolen (om den nu skulle ramla för den vingla till lite bara...) Men av ren reflex skulle ja ta emot den och i stället för att göra det så råkar jag slänger den mot fönsterbrädan i farten och den går sönder....blir så ledsen...=(
Klantigt gjort....
Älskar afrikanska saker och indiska buddahstatyer och sånt, så fint...
Ett under att mina två svarta buddahprynader klarat sej....

Bokat ett tidigt tåg i morrn, hoppas inte jag försover mig...beställt väckning av herr."H" iaf!
Nu blir det packning, duscha sova!

Musiktips: Illstar Allstar, underbart!


flitigt och pinsamt!

Idag har jag varit grymt duktig och vuxen! :D
Seminariet gick, jag tror faktiskt att vi klarade oss igen! Och nämnde jag att redovisningen som jag var så sjukt nervös för fick jag 4,5 av 5!! Bra gjort av mig tycker jag.

Sen tog jag en sväng förbi skatteverket, ja SKATTEVERKET och fråga lite om egetföretagande. Möttes av en jättetrevlig och tillmötesgående dam, med tanke på att jag kände mig hur missplacerad som helst så underlättade det mycket. Tyckte mina frågor var det dummaste, men hon svarade väldigt trevligt, och förklarade det hon kunde, sen fick jag en lapp där man kunde anmäla sig till en snabbkurs i "Nybliven företagare, det viktigaste inom bokföring, moms, F-skatt och arbetsgivarområdet." Bara den meningen kändes överdrivet vuxet att skriva :P
Men kursen är bara tre timmar, det går helt klart efter mitt schema....vore bra om man kunde lära sej de på tre timmar som jag i princip försökt i två år...HATA BOKFÖRING!!! Men ska försöka gå kursen, så allt går rätt till från början och jag gör min del i det hela.

Är så sjukt nervös för onsdag, känner mig spyfärdig typ...stressad och pressad....men jag SKA leverera! och ha skitkul!! Det kommer bli jätteroligt och jag hoppas hoppas hoppas att allt går som det ska på lördag.

Köpte sista julklappen idag, mammas, riktigt stolt över den! Hoppas hon blir glad!

Snubblade in på systemet idag också! Så jävla pinsamt!! Hade fått upp en ganska bra fart som avbröts av ett hårt föremål rakt över benen/magen. Det var "svängdörren" som SKA gå upp när man kommer men gjorde INTE, vilket ledde till att det nästan blev en kullerbytta in på systemet. Av ren reflex tar jag fram mobilen och kollar på klockan, tänkte om de stängt...fastän jag är fullt medvetan att klockan är nästan ett, mitt på dan! Backar, testar igen, ingen framgång. Kommer en äldre man och jag säger att det är stängt, men helt plötsligt öppnas dörrarna för han..? och jag är inte sen med att smita med. Kan ju alltid hoppas att ingen såg nått men någonting säger mig att vakten såg allt...han hade bra översiktsläge iaf, jag utmärktes nog rätt mycket i försök att stå på en och samma plats, när min överkropp var i systemet och underkropp utanför men man kan alltid hoppas...

Söndag

Söndag...igår blev de mys!! Även om jag var sugen att dra till Rumpan på bartömmningen, kändes som hela världen var där...

Lyckades med konsten att ramla av stolen när jag skulle göra klart sista nummret till modevisninge, vet inte hur...men kul va de. Låg där och skrattade åt mig själv.
Träffade Tess en sväng, och det är konstaterat, rondellfärden gjorde henne till en sämre körkortsägare än mej! Jag är nöjd! :D

Parkeringen mot staketet (bilen stog inte själv) och på TVÅ parkeringar, att bilen åker fram innan hon backar, försöket att köra utan att skrapa rutorna (det var jag tvungena att stoppa, rena självmordsförsöket, det hade snöat!).
Inget av det förvånade mig för jag själv är så, inte ens missandet av våran avfart så det blev vända, åka tillbaka, missa, vända, åka tillbaka, missa, vända, åka tillbaka, missa....ja ni fattar....
Men är det nått jag ALDRIG gjort så är det kortat av rondellen, har visserligen gjort andra varianter, åkt fel väg osv...men ALDRIG gjort som Tess, en stor rondell gjorde hon till så minimal som möjligt så vi i princip inte ens åkte runt i rondellen utan en minicirkel i själva rondellen på två hjul. Och därmed är det konstaterat, det finns sämre förare än mej!

Måste försöka träffa J innan ja drar, lovat, eftersom han sviker och måste jobba på premiären, så kommer väl inte se han på ett tag.

I kväll ska jag träffa Erika, lite tjejkväll innan hon drar hem för jul.

slut på rubrikfantasi asså...

Tentan avklarad och julklapparna (nästan), nu blir det iväg och försöka fixa klart allt till modevisningen. Roligt spenderad fredagskväll...hade hellre gjort någonting mer socialt, men bättre att göra klart de här!
Hakuna Matata!!


By the way...funderar på att tatuera in vita änglavingar, du älskade ju änglar....diagonalt på revbenen, nära hjärtat där du alltid kommer att va...

Happy ending...?

Avril...


Let's talk this over
It's not like we're dead
Was it something I did?
Was it something you said?

Don't leave me hangin'
In a city so dead
Held up so high
On such a breakable thread

You were all the things I thought I knew
And I thought we could be

You were everything, everything that I wanted
We were meant to be, supposed to be
But we lost it (but we lost it)
All of the memories, so close to me
Just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending

Oh oh, oh oh
So much for my happy ending (Oh oh, oh oh)

You've got your dumb friends
I know what they say
They tell you I'm difficult
But so are they (So are they)
But they don't know me
Do they even know you? (Even know you)
All the things you hide from me
All the shit that you do (All the shit that you do)

You were all the things I thought I knew....

It's nice to know that you were there
Thanks for acting like you cared
And making me feel like I was the only one
It's nice to know we had it all
Thanks for watching as I fall
And letting me know we were done


Musica!! Finns det nått bättre!?

Begränsat utbud på youtube dock men här e några sköna låtar: 
 .

Gson är hemma!! :D Skönt och ha han här och liva upp stämmningen lite!
Blev en lunch dejt med Thaimat, gott!! Jag är totalt slut men har jag påbörjat någonting ska jag göra klart det också! Jag ser det, jag ser det och snart är jag där, snart....inget annat duger!Michelle BranchNow, don't just walk away
Pretending everything's ok
And you don't care about me
And I know there's just no use
When all your lies become your truths and I don't care... yeah, yeah, yeah

Could you look me in the eye
And tell me that you're happy now, ohhh, ohhh
Would you tell it to my face or have I been erased,
Are you happy now?
Are you happy now?

Jaaa...

Redovisningen avklarad!! Så skönt! Tenta på fredag, seminarium på måndag och tenta på onsdag sen bär det av mot Stocktown, rep med modellerna/dansarna och PREMIÄRFEST!! Ska bli så kul!! :D

Nu är julkänslorna här lite iaf! Klass/julfesten i lördags var det roligaste på länge, den ena ostadigare än den andra, men det börjar bli en tradition. Så fint med snöflingor i fönstren och ljus i "granen", Jonas gick helhjärtat in för det och jag hade hur kul som helst!! Inte en tråkig fest med han än så länge! :D
Becka skickade precis Sunes Jul, vilket gör att julkänslorna känns ännu mer här för att inte tala om (andra) Beckas traditionella julkort som kom med brevbäraren. MYYYYS!!

Ska bli så underbart att träffa alla över jul, och juldan är eran my friends! Nyår vankas det Oslo, favorit i repris! Får se hur jag gör, inte orkat tänka på det än, kanske drar till Sthlm eller helt enkelt stannar här i lilla Karlstad. Spelar inte så stor roll bara jag har mina "bästaste" runt mig. :D

Tillbax till lördagens utgång, fick lite smått panik när jag inte fick tag på Tess, gick tydligen med på "dejt" med nån kille som hela tiden svarade i hennes mobil, märkte dan efter att jag hade mottagna samtal från denna person, samtal som jag tyvärr inte minns. Fick ett "oxkött" på mig, den kvinnliga versionen av oxkött är ingen favorit. Råka på nått sätt komma i hennes sikte, och hon va nog ute efter första bästa att tjaffsa med, men jag bet mig i tungan så gott jag kunde när allt jag ville skrika var: Go home grandma!! och avsluta med en fet bitchslap! Pinsamt värre....
Annat än det, var det en sjukt rolig kväll!
Och jusste! Precis när jag tänkte lämna en efterlysning på min kära vän T, (detta nångång på söndagskvällen) tyckte hon att det var dags att höra av sig. Bra där!

De var allt för denna gång! I morrn blir det skolan och vi ska regera på SimBiz igen!

Puss&Kram and lots of love!!                       Bucccoooc!! (for U ÄnnaBejbi!)

Afroooomaaan!

Produktiv dag i bibblan det blev idag...gjorde i princip ingenting eftersom "det är förargligt att hela grupp 6 lös med sin frånvaro från torsdagens föreläsning" då uppgiften delades ut. Men vi mailade ett mycket välformulerande mail till Sven-Axel och drog hem. Men vi har gjort det förr vi gör det igen, we´re gonna kickass på redovisningen på tisdag, men hur tentan på fredag går är ju ett frågotecken...
Fest och utgång i kväll!! Jojo och Becka kommer förbi innan vi drar till Jonas. Mycket trevliga och söta tjejer!

Alla har ju vissa stunder i sitt liv de inte är så stolta över, men mina har frökenA förevigat på sin blogg...gårdagens/nattens citat finns på
http://annathekex.blogg.se/
Ja, det är bevisat...ibland pratar jag INNAN jag tänker efter, men gårdagen kan förklaras med att jag inte var i toppform och vi hade kul! No harm done....

Afroman kl.2 på natten, yeah! de va länge sen....


Frajjdej!

En tenta som jag inte har så stora förhoppningar på, tröstshopping på stan med en viss fröken som lämnade mig lite abrupt pga av min klumpighet att ta saker för givet och kläcka vadsomhelst. Vet inte varför eller ens hur vi kommer in på "det" ämnet hela tiden. 
Inte meningen att göra dig ledsen/upprörd vännen, hade jag vetat att du inte visst hade jag tänkt på hur jag formulerade mig och inte bara slänga fram det sådär...vet att jag personligen inte har gjort nått, men det var inte kul att se dig sådär. Killar är killar...ibland bättre som vänner än nått annat. 
Gillar er båda! :D

Hann en sväng med att träffa Jenny och prata lite, trivdes i leksaksaffären som en lite tre årig unge..."för jag har mitt glada barnasinne kvar, säg har ni erat glada barnasinne kvar!??"
Va kul och träffa henne, va ett tag sen, saknat dej!

Städat, sitter och väntar på Anna nu det blir softisch! Film och pizza, Life is gooood!

Lite....
CYPRESS HILL!!

 Man blir så glad....

David Grohl...underbar!.

Idag har det filosofierats mycket och kommit fram till att jag har svårt att släppa in folk, och då menar jag inte socialt och vänner utan människor runt mig som verkligen känner mig och som jag kan prata med är väldigt få eller om ens nån. Brukar mer vara den som lyssnar. Det är inte för att jag inte litar på folk eller tappat tron på människan utan ur ett egoistiskt perspektiv för när jag väl släpper in folk har jag väldigt svårt att släppa taget, även om det i bland är för det bästa.....

Jag vet att ingen är perfekt, tror inte det finns "hemska" människor, man måste bara försöka förstå vart handlingarna kommer från. Det kanske gör det lättare att förstå och acceptera, men det är lika jobbigt varje gång att bearbeta. Att man totalt inte bryr sig eller vill försöka lösa det på en någorlunda vänskaplig nivå utan  bara lämnar allt gör att man i princip känner sig värdelös som människa. Så därför skriver jag nu för det här är  SISTA gången jag lägger energi och funderingar på de senaste månaders händelser. Har en tendens att bry mig för mycket om folk som jag lär känna eller som jag räknar som vänner, men det är ingenting jag ångrar även om det blir såhär ibland...
Dags att gå vidare! Eller det är redan gjort, bara att tankarna spökat ibland....men nu är det dags att lägga energi på annat, som mina underbara tjejer OCH killar.
CA back in B.Sometimes we put up walls.
Not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down.♥♥♥

.

Longboard nästa! Japp, ni läser rätt. Fel årstid att börja kanske tänker ni, men varit bestämt ett tag och jag och min alltid trogna kompanjon Anna bara väntar in våren. Marshall har ett helvetiskt jobb framför sig...har väl skejtat ett tag så nått borde han kunna lära mej så jag håller mig kvar på brädan, annars får jag väl öva på att falla snyggt. 

Det bloggas ju hit och dit och överallt, upp och ner, där och var, så....en ny blogg:
http://peeent.blogg.se/
 
Back to plugg! Peace motha´f*ckers!

chris isaack....The world was on fire
No one could save me but you.
Strange what desire will make foolish people do
I never dreamed that I'd meet somebody like you
And I never dreamed that I'd lose somebody like you

Ge mig helg!

Längtan till helgen har aldrig varit större än nu...ge mej!!! Känns som man går i ide under veckodagarna, för mycket att göra, toooo much! Helgen är redan planerad iaf! :P Fredag: reggae, soft, och mat med Annabejbi, Lördag: KLASSFEST!! och utkliv! Söndag: mys och studion
Känns ju inte så kul att det bara är måndag idag faktiskt...
Tillbax till plugget nu, puss alla underbara!

.


40 dagar sen du försvann från denna jord och från mig, och saknaden blir inte mindre..............men det är fortfarande tack vare dig jag gör mitt bästa att "tänka efter" med mina egna tankar och mitt lilla kaos, tänker på dig och saknar dig nått så otroligt. "Ti si sad MOJ angelo"


Det blir ALDRIG en tråkig stund men ett givet sällskap!

Igår blev det en runda på stan med Anna och hör och häpna! shoppingrundor som vanligtvis ALLTID slutar med nån förnyelse i garderoben, blev det inte så denna gång. Kan ha berott på min lathet och längtan till sömn, vi gick runt på stan som två zombies.
Men det blev lite annan shopping, köpte hårspray som blev ett riktigt kap denna gång! 50 spänn, kostar 180 annars, sen lite andra smågrejer och fick "köpa ut" åt frökenA för hon glömt sitt leg. Letade som en dåre efter ett vin som hette Dea´mant, innan jag till slut gav upp och fråga om hjälp...stackars människa, försökte förklara att de bara har ett han kan komma på och att det heter DIAMANT, vilket jag totalt ignorrerade tog ett tag innan snilleblixten kom, vissa folk pratar nog otydligt (nej, det är inte jag som hör dåligt) och Dea´mant var nog menat Diamant, right Änaa? :p

Det blev utkliv, förfest hos Saga, dock nykter för mig trots min övertrötthet och brist på sömn blev hela kvällen hur kul som helst ändå! Vi hamnade på Arena, det första som händer innan jag ens hinner hänga in kläderna ett fyllo, som just för tillfället hade ett litet ordföråd och brist på uppfattningsförmåga mellan "yeah baby I want you to grab my ass" och "stick", ni kan ju klura ut vilket (lr vad) han tog fel på för han blev utslängd innan han (eller jag) hann blinka, jag var nöjd! :D
Var tydligen nått rockband som spelade, det totalt missade vi men dom missade inte oss...australienare we like!  :P Träffade "M" och snacka lite med han, det kändes bra. Vid halv fyra, fyra låg jag hemma i min efterlängtade säng och sömn, lyckades med att vara "uppe med tuppen" eller iaf kl. åtta, full fart idag, med b.la extraträning med mina Street , terminsslutet närmar sig...
Det drar lite i partygenen idag igen, Mange Schmidt och Tomas Russiak hade varit kul och se...men det blir lugnt och mys!!

"Öj! Ska ni tjejer med hem och knarka?"


SingStar, ?? och MonkeyMe

     

Såg Oprah idag, handlade om ett ämne som fick mig att tänka på en speciell person som jag tyvärr inte har så mycket kontakt med längre, hoppas innerligt att allt är/blir bättre...tänker på dig.