Nu e de´ lördag igen

Mobben lever!! Den vakna till liv på fredagskvällen vilket var precis i tid, det är då helgen börjar och det är då den är som mest beroendeframkallande!
Blev Rumpan igår med Mia, var bara jag och hon, vi fick inte med oss nån alla var bakfulla men inte vi inte! Körde en helnykter fredag också, hamna på Ankan sen och träffa Fredrik och Perra, Mias klasskompisar, vilket slutade i skratt till tusen. Men det gick bara inte att sluta skratta när Perra skulle smuggla ut BK brickan med en jacka över, såg mer misstänksamt ut än diskret. För att inte dra upp Fredriks felsägningar, virrig den där grabben...snacka om att Sture fick "utlösning", vilket var menat uträkning tror vi...
Kom fram till att det nästan är roligare att va nykter, men idag står det mellan lugn hemmakväll eller karatefylla med Malle!! Men det lutar åt att ta de lugnt...för nästa helg blir det röjj för då fyller snyggingarna år och det ska firas stort!!

Hade föreläsning idag, lite sådär hett att ha det på en lördag men det funka för det var grymt interessant!! Hade en föreläsare från Stockholms Danshögskola. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback